anger Creative Commons License 2002.05.29 0 0 189
Tudod slint egy tényleg szánalmas emberke vagy aki semmi kész érvet nem tud felhozni hanem minden szalmaszálat megragadva próbálod megvédeni a becsületeden eset foltot, miközben tudod h csatát vesztettél. Kiforgatod a másik szavát, utána azt még magadba tovább is ragozod, majd klikkelsz egyet és hátradölsz elédegetten, h jól megválaszoltad azt a választ, ami olyan stílusban iródott, ami téged is megdöbbentett és a lelked mélyén tudod h nem tudsz semmit sem mondani vagy cselekdni amit kész érvekkel vagy indokokkal alátudnál támasztani a magyar és külföldi hardcoepunk mozgalommal kapcsolatban. Sajnálom h nem volt gyerekszobád, vagy hogy néhány bőgatyás csávó lánccal az oldalán akik hc-seknek vallották magukat (tudod olyan 15-16évesek, baseball sapka mélyen szembehúzva) megilyesztettek az utcán és te azóta utálod a magyar hc mozgalmat. Sajnálak mert szánalmas vagy és csak provokálni tudsz és ezt az anomitásodban élvezed ezáltal vmi perverz indulatot sikerült is kiélned magadban, de te is tudod h édes kevés vagy ahoz h így teljesértékü életet éljél, vagy hogy olyan valamit csinálj ami kivül esik a kis bezárt világod látókörén.
Tényleg nem tom h te mi alapján itélsz meg bennünket és főleg mi alapján tudsz bármilyen véleményt is alkotni a Jakab Zoliról és a Newbornról. Nem hiszem h te ismered mind a zenéjüket, koncertjeiket, mind pedig a Zolit anyira, h véleményt alkothass róluk. És lehet h ez zavar téged a legjobban: tudod h valójában bármennyire járatod az ujjaidat a bill.-en jehovácskával együtt nem tudtok semmit sem elérni, max azt h szerintem a forum 70%-a hányigert kap a stílusotoktól, mert nem hoztok fel semmit h mi az ami titeket zavar. Engem speciel tényleg érdekel h miért ez a nagy ellenszenv, csak van egy olyan érzésem, hogy nektek van egy barátotok aki hallotta vkitől, akinek vki azt mondta, h olvasott vmilyen újságot, amiben vki azt mondta h: " a Jakab Zoli seggnyaló..." Javaslom h találkoz személyesen a Zolival ha ennyire sziveden viseled a Newborn dolgát, vagy ha legalább azt elakarod érni h ÚGY vmit/vkit h legalább személyesen is volt tapasztalatod a témát/1üttest/személyt illetőleg.
De akkár ide is leirhatod h mi okozott lelki károsodást neked és változtatta meg a gondolkodásvilágodat, engem- ha mást nem is, érdekel.

Üdv.

Előzmény: Slint (171)