Tisztelt Jakab Zoltán!
Köszönettel vettem intelligens, ömagáról mindent elmondó, minden leplet lehúzó válaszát.
Maradjunk annyiban, hogy én Öntől alázzattal és mély megvetéssel magam iránt bocsánatért esedezem, amiért egy szar szemét seggnyalónak mertem nyilvánítani.
Egy valamit azonban ne felejtsen el, kedves Zoltán:
A saját mozgalmát járatja le, folyamatosan, megállás nélkül, rendületlenül. Agresszívan, erőszakosan reagál a hidegvérrel megfogalmazott véleményre, és folyamatosan zengi saját mozgalmának jelszavait, amit valószínüleg csak az a 13 ember ért, aki önnel él és mozog.
Veszélyes ember hírében állhat Ön, kedves Zoltán, ha mindig az élő találkozásra hivatkozik, de én nagyon szívesen tolmácsolom Önnek személyesen is a véleményemet.
Viszont legalább tényleg kiderült Önről, indokokkal, alátámasztással, hogy milyen is valójában. Egyébként a személyes találkozást kétlem, mert nem valószínű, hogy én egy olyan zenekar koncertjére lemegyek, aki, idézem:
Szóltunk egy haverunknak hogy CSAK ÚGY POÉNBÓL, ÉRTITEK, HECCBŐL BEADJA A DEMÓFELVÉTELT, AMÍG MI TÖBBSZÁZ EMBER ELŐTT JÁTSZOTTUNK EGY FESZTIVÁLON
Szóval én egy ilyen emberrel, aki még ezt le is meri írni, azzal én nem szívok egy levegőt.
Egyébként, ha már így kezdek belelendülni, megkérdezném, tisztelt Zoltán, hogy mégis mi a fasznak kell folyamatosan mondogatni hogy mit és hol mikor kivel ért el a Newborn??? HOgy jön ez a témához? Hogy jön ez ide? Mi ez az erőfitogtatás, hogy élőben? HM? Tényleg netán verekedni akarsz?
Ebből is látszik, hogy te keresed az erőszakot, agresszivitást, ami még rosszabb, ezt még át is adod többszáz embernek egy fesztiválon.
Ez a szomorú, nagyon, nagyon-nagyon.
Meg még sokminden, de már le sem merem írni, mert félek hogy jön a Newborn legénysége, és alaposan helybenhagynak egy nyóckeri sikátor mélyén.