bmafte Creative Commons License 2002.05.29 0 0 755
Szevasztok, szia Cukorka!

A honlapot bodus-ek csinaljak, oket sem ismerem szemelyesen, de en magam is terveztem az elkesziteset! Mindenesetre koszonet erte nekik!

Magamrol - Springsteen mar regota a kedvencem, tizenegynehany eve hallottam eloszor bulikban az I'm gong down-t, a tobbi mar ment magatol. Veletlenul ismerkedtem meg egy azota jo haverommal, aki szinten nagy Springsteen-es igy vagyunk hat ketten + meg egy srac, de o nem annyira fanatik.

Annak idejen a noverem NY-ban volt a koncertek idejen, majdnem kimentem en is, de nem kapott jegyet, Becsre sem tudtunk jegyet szerezni azt se tudtak, mi fan terem az a koncert. Ja es noverkem amcsibol elhozta nekem a Live 75-85-ot, nem is kellett mas.

Legutobbi szerzemenyem a Tracks es ket poszteralbum. Nehany kepbol szeretnek oriasplakatot csinaltatni.

Szeretnek raallni a videok megszerzesere, dvd-n lenne a legjobb, foleg az Antology es a New Yorki koncertalbum. A koncertfelveteleket szeretem a legjobban. Favorit talan a Cadillac Ranch es a Working On The Highway azaz az automatikus szamok. Meg az osszes tobbi.

Mindjart belinkelek nektek egy windows-hatteret. Meg regen csinaltam.

Előzmény: Cukorka (754)