Sziasztok!
Hát egy kicsit nagyobb reakciója lett a levélnek, mint gondoltam, de ennek nagyon örülök. A legújabb: Cikket irtak róla és kirakták az Index főoldalára kommentárokkal együtt. Talán most kéne valami olyat megjátszani, hogy addig üsd a vasat, amig meleg.
Viszont úgy gondolom, van itt egy-két dolog, amit tisztázni kell. Én nem állitom, hogy bunda történt, itt senki sem hagyott ki helyzetet azért, mert pénzt kapott érte. A Ferenczi az UTE ellen nem arra várt, hogy beérjék a védők, hanem szimplán csak egy nagyképű barom, aki úgy viselkedett, mintha 5-0 lenne. Ami a célom ezzel a levéllel, hogy Várszegi Gábor ne valahol, számunkra elérhetetlen távolságban legyen számunkra, hanem intézhessünk hozzá kérdéseket, és ő válaszoljon rájuk. Nem azt akarom megkérdezni, hogy bundázott-e. De meg akarom kérdezni, mik az okai a visszaesésnek? Miért küldtek el ennyi játékost, és helyettük miért nem igazoltak olyanokat, akik megfelelnek a magyar első osztály nem túl magas követelményeinek? Mi vannak az igencsak zavaros Markovic ügy hátterében? Mivel kompenzálta az MTK-t a Penksa-Balaskó és Bükszegi-Szili ügy után? Hamár egyik kölcsönjátékosunk sem játszhat ellenünk, hogy lehet, hogy Szili mégis játszott, és igy lehetőséget kapott, hogy győztes gólt rughasson? Hogyan képzeli el a jövőben az általa és a cége által tulajdonlott két csapat szereplését az első osztályban? Mi a véleménye arról, hogy minden eddiginél alacsonyabb a nézőszám a Hungária-körúton, annak ellenére, hogy bronzérmes lett idén a csapat? Ezek az én kérdéseim, biztos nektek is van egy csomó. Szeretnék ezekre választ kapni.
Az előbbiektől függetlenül a nézőszám vitához csak annyit fűznék hozzá: Nekünk el kell fogadni, hogy az egyik legalacsonyabb látogatottságú stadion a mienk. Ez akkor is igy van, ha elkezdünk arra hivatkozni, hogy a többi pályán is kevesen vannak. Egyvalamit kell tudni: Az MTK pályán akkor lesz 10000 néző, amikor a mágyar pályák átlagnézőszáma 50000 körül lesz. Ez sajnos egy ilyen dolog. Mi elég messze vagyunk attól, hogy sok nézőnk legyen. Tartósan jó eredmények kellenek, minimum egy év a Bajnokok ligája csoportmeccsein. Nagyon helyes lenne, ha a játékosok és a nézők között valamilyen kapcsolat alakulna ki, mondjuk, mint három éve, a meccsek után a játékosok lepacsiznának a nézőkkel, ha vendégségben játszunk, akkor is. A közönség oldaláról is kéne változás, amikor még nem volt teljes az összeomlás, a Sopron elleni meccsen, mivel esett az eső nem voltunk többen, mint háromszázan, azok is inkább szitkozdtak. A Blue Front drapiit, zászlóit kétszer-háromszor, ha láttam kinn. A szitkozódás azért is nagyon rossz, mert egy fiatal játékos ezt még nem tudja kezelni, és csak rosszabb lesz tőle.
Na mostanra ennyi.
Sziasztok!
Kifli007