uaithne Creative Commons License 2002.05.29 0 0 50
hello. ismét elkerüljük egymást á la színházbajáró topictársak. (az első ilyen alkalom amiről tudok az a Macbeth volt 21-én, bár CC azt hiszem nem voltál ott, most meg a Kövek).
A 7. sorban ültünk tegnap, úgyhogy jól végignéztük, ahogy azon tűnődtek kint, hova üljön SzT. Egy darabig úgy nézett ki, hogy pont az elöttünk lévő egyetlen üres székre kerül, de aztán gondolom nem akart átfurakodni a soron és annak a sornak a legszélére ült. A szünetben mi is akkor mentünk el mellette, amikor telefonált.(bár ahogy látom ez hosszas művelet volt.:) )
Szabó Istvánt szerintem észre se vettük volna, ha nem ültetik előrébb..:) A Macbethen meg Pindroch Csaba "lopakodott" a karzaton, valszeg elég kevesen vették észre, de gondololom ez volt a szándéka.:D
Szóval tegnap nem tudom észrevettétek-e, hogy a Gyurma "kiszólt" előadás közben SzT-nek. Persze csak az vette ezt észre, aki tudta, hogy ott van SzT. Abban a jelenetben tette (2. felv), amikor kinéznek a nézőkre (és bemutatkoznak az első sorban pár embernek), merthogy eljött a fél falu és milyen jó, hogy ennyien itt vannak. És Gy. sorolja, hogy kik "te is..te is..bla, bla, jaj dejó, te is..(kinéz SzT-re) szakma...te is, te is). Akkorát röhögtünk (meg még a fél sor), SzT meg a (nem létező) bajsza alatt vigyorgott, tök jó volt. Gondoltam, ha esetleg nem vettétek észre (amit nem tudhatok), felidézem ezt a jelenetet, mert még így utólag is vicces.:D
Előzmény: ColinCrazy (44)