hágé Creative Commons License 2002.05.29 0 0 100
1 chf = 0,683 eur

az említett 5,5 új ár, igen. van néhány nullkilóméteres a scouton, de az is az elérhetetlen kategóriába tartozik. de sztem messze megéri az árát

620 Ti-ről bővebben ITT
egy részlet: "The Ti's specification is very good the standard equipment on the models after 1997 features abs, electric windows front and rear, electric sunroof, air conditioning, performance tyres with light weight alloy wheels, half leather sports trim, full colour coding and much more"

jó persze, subaru tök más kategóra. az erőmű :-)

eggen, én is az Vi-vel szemezek, próbálom kikalkulálni, hogy hogyan tehetnék szert minimális ráfizetéssel egy olyan kaliberű roverre. vagy megvárni, amíg megtörnek egyet, megvenni a motort belőle olcsón és átgyömöszkölni enyémbe. vagy várni egy olyan ajánlatra itthon, ahol egy nem agyonhajtott verziót kínálnak tűrhető áron. csakhát marha ritka errefelé a kicsike...
perpill egy 98-as 200-asom van, 46e km-mel, az égvilágon semmi baja... csakhát kéne az erősebb moci :-) nem tudom megemészteni, hogy lelépett egy 136 lovas peugeot 307-es... grrrr :-)

és igen, a lényegben egyetértünk. nekem is tetszenek az olasz autók, csak az említett okok miatt félek tőlük. de erőben a roverek is ott vannak, csak hál' istennek nem ismerik annyian, nem csináltak belőle népautót, így aztán lehet meglepetéseket okozni :-) (és nem is lopják annyira -> kedvező biztosítás )

Előzmény: GRoman (99)