kuoni pasztor
2002.05.28
|
|
0 0
5843
|
Kedves hozzaertok!
Kicsit felhozva a topikot a sullyesztobol tennek fel par- remelem idevago- engem erdeklo kerdest.
APT lejjebb emlitetted, hogy a DOXA-kat nem hamisitottak. Esetleg tudod ennek az okat is? (szert tettem egy pici noi Doxara, es az van rairva hogy Doxa by Synchron. Nekem ez ugy hangzik mintha nem a Doxa csinalta volna, hanem bermunkaban keszult...)
Hetvegen szerencsem volt latni Szlovakiaban Zvolen varaban egy csodalatos orat. Nagyjabol 8-10 cm atmeroju lehetett, es 5-6 cm magas fekvo ora volt. A szamlapot egy mives femgyuru rogzitette a hazhoz. Sajnos sotet volt es picik a nyilasok, igy nem lehetett belelatni. APT lapjan levo leirasokbol disznosortes lehetett, viszont volt rajta percmutato is. A tok kialakitasat tekintve hajokronora hasonlitott, de miert kellett volna akkor oda hajokrono... Tudja esetleg valaki milyen lehetett? Tudom nehez ennyibol, de hatha.
A tul sok olaj a tengelyvegeken okozhat gondot? Valamint ha egy latszolag (hangsulyozom latszolag) tiszta orat szetszedes nelkul megolajzok, azzal tobbet arthatok mint hasznalok?
Elore is koszonom:
k.p. |
|