Disp és Mindenki,
Ez a project, hogy így nevezzük, az én ötletem volt, mintegy másfél évvel ezelőtt. Ez egy adatbázis lesz Ákos fellépéseivel kapcsolatban. Én gyűjtöttem hozzá anyagot, egy előzetes verziót már akkor felnyomtam a netre. (Mellesleg már valamikor akkortájt is kérdeztem ez ügyben itt a fórumban, csak akkor még a korábbi azonosítómon futottam.)
Nem az én ötletem volt, hogy bekerüljön az akos.hu domain alá, de ha már jött egy ilyen lehetőség, akkor éltem vele. Ákos rábólintott, azzal a kitétellel, hogy előtte látni szeretné, illetve hogy neki ne legyen semmi tennivalója vele. (Ezért is kérem a ti segítségeteket azokra a kérdésekre, amikre én nem tudom a választ.) Eddig azért nem készült el, mert egy gagyi cuccot nem akartam egy akos.hu-s domain alá betenni. Ha már ott lesz, akkor legyen ütős.
Majdnem teljesen független lesz az akos.hu-tól, a függés csak kb. annyi, mint A hivatalos Ákos levelezőlista honlapja esetén. De közvetlenül nem lesz semmi kapcsolat. Ettől én még nem leszek Akosh-Team tag, mint ahogy pl. LoviGabi sem lett az a listás honlappal, vagy Kacsa és LeSSiE sem az irc.akos.hu-val.
Nem értem, hogy miért kell minden cselekedet mögött valami alantas hátsó szándékot keresni. ha be szeretnék jutni az Ákos Teambe, azt már rég megtehettem volna, de nem érdekel a dolog. Csak hiányoltam valamit, mint kiderült mások is, és gondoltam megcsinálom. Abba a veszélyeztetett állatfajba tartozom, ami úgy hívnak, hogy rajongó. Ez az egyetlen ok, ami miatt csinálom.
Csak ennyit szerettem volna mondani.
Előre is köszönöm a segítséget,
cliftony77 a/k/a josh