Na most jól lefárasztottam a szemem a szerda ótai termés (Csak így tovább!!!) elolvasásával, de azért írok egy "kis" beszámolót a tegnapi meccsről!
A kezdés kb. 20-30 percet késett, áramkimaradás miatt(világítás volt, de az eredményjelző nem működött)! Fizessetek villanyszámlát, hejj, hejj! :-)))
Megérdemelten győztünk! Nem t'om, hogy miért nem volt otthon a Falco (by Zsoldos)! Lehet, hogy a mester a szurkolásra célzott?!:-))) (erről még később bővebben)
Egyéni teljesítmények:
Nickel:no comment, a 42 pont, ráadásul sérülten, önmagáért beszél!!
Mujke: az 1. félidő legjobbja, amit rádobott, az általában be is ment
Isti: csereként lépett pályára, betegen is az egyik legjobb tudott lenni
Eddy: ő inkább a 2. félidőben nyújtott kiemelkedőt, amúgy 14 pont, lepattanók, zsákolások
Zsebe: hamar begyűjötte a faultokat, így nem sokat játszott, de amúgy küzdött-hajtott
Rudi: nagyon gyenge volt, a 3-asok nem mentek neki, a védekezése sem volt jó, ő is hamar kipontozódott
Grebi, Matyi, Kutasi, Rafi: amit tudtak, megtettek
A Falcoban Kálmán(a pontjai nagy részét büntetőből szerezte), Wiley és Tarle volt jó, Alexe egész végig reklamált, ez nekünk jól is jött, mert: a 4. negyedben 9 pontra feljött a Falco, Alexenek 4 hibája volt, faultolt Kutasi ellen, kipontozódott, utána természetesen szövegelt, majdnem nekiment a bíróknak (úgy kellett lefogni), és emiatt technikait kapott! De mivel ez már a kipontozódása után történt, olyan volt, mintha a kispad kapta volna, szóval 2 büntető a faultért+2 a technikaiért+ még mi hozhattuk oldalról a labdát! A körmendi közönség skandálta is utána a nevét!:-)
És akkor következzen a SZURKOLÁS!!! Ha Debrecen elleni 5. meccs után azt írtam, hogy leírhatatlan, akkor most mit mondjak???? A HANGULAT óriási volt, mindenki (körmendi) szurkolt, a végén nagyon nagy ünneplés+vonatozás volt, szóval megint csak azt tudom mondnani, hogy ezt át kell élni!!! A Falco-tábor(HA-HA:-))) ) az 1. félidőben még úgy ahogy szurkolt, de amikor már 10-20 ponttal vezettünk, akkor elcsendesedtek! Csak néztek és hallgattak, még akkor sem igazán fütyültek, amikor büntetőt dobtunk!
Ha szerdán nyerünk, döntőben vagyunk!!! El sem hiszem!!!
Addig is tippelek:
ASE-Szolnok -1 (!!!) 24/22 (egyszerűen ez a megérzésem, legfeljebb nem jön be)
Körmend-Falco +12 28/23
Belferának köszi, hogy leadta az előző 2 fordulóra tippjeimet!!!
HAJRÁ KÖRMEND!!!