Csabesz, kicsit szánalmas vagy... olvasd már el, hogy mit írtam annak idején, mikor megnyertétek (érted nyeretetek!) párharcot! Elsők között gratuláltam Nektek, és nem hánytorgattam fel semmi jv-i tévedést. Azt írtam, hogy minden körlülmény ellenére magunak köszönhetjük, hogy nem nyertünk Nálatok. Vedd már észre a hangnemet. Meg ahogy a földim írta a gerendát is. :)))
Amúgy ha ténylég mi lennénk a szövetség csapata, akkor mi a francnak köültünk milliókat játékosokra, nem értem. Simán bevisszük a juncikat, azt úgyis megnyerjük, mert nekünk fújnak, nem? Vagy, ha lenne olyan, hogy szövetség csapata, akkor vajon mitől NBII-es most a Honvéd??? Nah? Pedig a mostani főtitkár Honvédos vezető volt...biztos összevesztek mi? Ha igazán lenne ennek értelme, akkor a Honvéd nem esett volna ki. De látod, nincs ilyen. Még valami. Vezettél már valaha kosármeccset? Mert ha igen, akkor nem beszélnél olyanokról, hogy faultarány, meg csalás. Ugyanis bentről sokkal nehezebb látni a pályán. No meg kb van 5ezred másodperc dönteni...
Részemről téma zárva. Ezentúl átigazolási ügyekben szólok csak hozzá, meg amikor a bajnoknak gratulálok.