RG Creative Commons License 2002.05.27 0 0 2868
És akkor még a NAC Bredáról nem is beszéltünk... Ami szintén vg csapat. Várszeginek egyrészt sokat köszönetünk, nélküle lehet, hogy már évek óta megszűnt volna az MTK, de az idei évben olyan dolgot művelt, ami még a másodosztálynál is rosszabb: elvette az MTK-tól a bajnoki címet - a Fradi UEFA-kupa helyezéséért. Biztos nem így gondolta, de csúnyán elszámolta magát, és átverte az egész magyar focitársadalmat. Egyetértek charleyval, én 28 éve járok meccsre - tavasszal egyszer sem mentem ki, és nagy csodának kell történnie, hogy ősszel ismét ott legyek. Ez így nem érdekel, és tényleg nem azért, mert nem lettünk bajnokok (én is jártam II. osztályú meccsekre). Ha előre megírt koregoráfiát akarok látni, elmegyek inkább moziba. A játékosok csereberéje érdekes lesz szerintem is, hacsak tényleg nem adja el a Fradit (MINDENKINEK az lenne a legjobb). Játékosaink teljesítményét felesleges értékelni - ősszel (még az én kényes igényeimnek is megfelelve) fantasztikusan fociztak, tavasszal meg vérhólyagot rúgnak a labdára?! Ugyan már. Az, hogy milyen jellegű bunda volt (néhány kulcsjátékos, edző, stb.), részletkérdés. Az mindenesetre érdekes, hogy amíg szerencsétlen öreg nem jött ide, egyszer sem álltunk úgy fel, ahogy a keret lehetővé tette volna.
A ZTE-nek gratulálok, remélem, a bl-ben eljutnak a csoportmérkőzésekig.