Törölt nick Creative Commons License 2002.05.27 0 0 378
V.László!

Tényleg más!

OFF
Végig nyaltam a topic-ot és a szabad-energiásat is ! Jókat vívtatok!!!
Olvasás közben szurkoltam, hogy találjatok már valami dióda-jelenség félét is, ami esetleg a méréseket megzavarja, mert ahogy olvastam én is elővettem egy jókiállású piezó hangszórót és ez is kattog! Amint körülötte nyulkáltam- nem értemhozzá- valahogy álandóan váltotatta a mért feszültségét, 10MOhm terhelésen +30- +5 mV között.
Szerintem ezen a icikepicike terhelésen nem is lehet csak igen komoly laborkörülmények között valamit is mérni! A méréseket a hagyományos módon így nem lehet elvégezni, mert hiába is árnyékolod a bevezető vezetékeidetés a mért objektumot ha máshol nem a csatlakozóknál vagy a DMM belsejében (ezek inkább csak szervíz, mint labor műszerek)már összeszedi a rádió sugárzásokat, brummot stb.(a műszered nem volt a Faraday kávésdobozban és a hozzávezetéseid játszhatnak koax vagy Gobau vezetéket adott freqiken) amik messze nagyobb jelet adhatnak valamiféle egyenirányítás,(a kondenzátorokban többnyire a fegyverzetek kivezetéseit ponthegesztéssel rögzítik és mivel azekmkülömböző anyagúak a legkissebb oxidálódás is diódává varázsolja öket, a piezó meg még klasszabb mert a felgözölt réteg a tapadás miatt többrétegben kölünféle fémekből kerül fel és még meg is forrasztják, amit a piező kerámia anyaga ímád) demodulálás után mint amiket mértél én a meggyötört kondik leromlott tulajdonságaira tippeltem az áramkőr zárására, de a pici energia miatt, úgy érzem belefér a polarizációs depolarizációs történés vagy a kis áramú dielektrikum félvezető! Nagyon tetszett és sokat tanultam belőle. pl nagyon szemlélétesek a töltésmegosztási magyarázatok - kiran, silan, SPafi, V.László...köszi!
Azért írtam OFF mert nem akarom a tüzet újra szítani!
V.László! 2000 12,14,24,29-kor amit irtál a JNL (valami Naudi vagy ki) V alakban mágneses, golyós kisérletedről! Nem láttam folytatni! tényleg találtál olyan helyzetet amikor a golyó magátol, meglökés nélkül elhagyta a mágneseket? Néz rá a mailodra PLZ!

JFEry

Előzmény: V.László (377)