Sziasztok!
Valoszinuleg csak alkalmi vendeg leszek erre, mert nem ertek az autokhoz (ja es no vagyok:))), igy csak kerdezni tudok.
Mi is Thaliat szeretnenk venni, es a kereskedo nagyon ra akar beszelni a 1,5-os dCi-re. Nagyon nem ertunk a dizelekhez. A parom kiprobalt egyet, aztan rogton utana az 1,4-es 98 loeroset es azt mondta, hogy volt am kulonbseg a gyorsulasban. Nekunk nem kell versenyauto, de most egy egy 1200-e ladat hajtunk, es nagyon meg kell nezni mikor fog bele egy elozesbe az ember. Szoval, azert az sem jo, amikor ott kell totyogni minden budos busz utan, mert tudom, hogy nem birom ugy kihuzatni, hogy beleferjen az elozes mire ideer a szembejovo. Va a Thalia 1,5-os dCi azert ennel mar jobb? Tobbet bir? Vagy hogyan is fogalmazzak? Szoval aki a dizelt partolja, mondjon nekem valami velemenyt ilyen szempontbol. Egyebkent minden mas szempontbol tetszik a thalia, es hetfon megyunk egyet megrendelni a Renault Bekesihez Fotra, de meg mindig nem tudjuk dizel vagy benzines legyen.
Alkudozas: Nekunk azt mondta egy haverunk, hogy nyugodtan alkudozzunk, foleg ha keszpenzzel fizetunk. A szalonban azt mondtak nem nagyon lehet naluk alkudozni, az meg vegkepp nem erdekli oket, hogy kp vagy hitel, mert ok igyis ugyis rogton megkapjak a penzt. Azert jo lenne valamit alkudni, csak nem tudom hogyan szokas ezt csinalni.
Alizet szeretnenk +ABS, es jo lenne az ABS-t belealkudni, de attol tartok nem fog menni.
udv.
simine