némo Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4103

Szia Jani0625!

"Nem tudom, hogy mit vársz a vasárnapi meccstől, de a szidásokat visszakapjátok".

Ahogy gondolod! Azt azonban tudnod kell, hogy én is (belferával együtt) elitélem az ellenfél szidását. Legyen az körmendi, vagy falcos, vagy bármely szurkolótábor részéről. Sőt! Tovább megyek, én a magam részéről még az ötletedet sem tartom jó húzásnak, ugyanis nem hiszem, hogy szidásra szidás lenne a válasz! Talán, ha nem vennék fel az ellenfél szurkolói az őket ért megjegyzéseket, vagy pl. "szép volt fiúk" + taps kiabálással tudatnák, hogy erre nem vevők, akkor a másik is előbb abbahagyja! Persze tudom, hogy egy kiélezett meccsen kiélezett hangulatban (kidagadt nyaki erekkel) nehéz megállni fentieket, de szerintem azért vagyunk emberek, hogy ezen úrrá tudjunk lenni.
Amúgy meg nem biztos, hogy az általatok kiabált ritmusokat meghalljuk, hiszen valszeg MI leszünk a hangosabbak. ("10-en vagytok,10-en vagytok, hej-hej!!":-)))) De, ha mégis akkor meg biztosan rázendít a B-közép a következőre: (itt egy oda nem illő szó helyett használom inkább a Falcosok szót) "Nincs hangotok!!! Falcosok nincs hangotok!! Nincs hangooootóók!!! Falcosok nincs hangootóóóók!!!):-))))

Jó szurkolást!! Győzzön a jobb!! De legalább a Körmend!!!

Üdv.némo

Előzmény: jani0625 (4093)