Pont ugyanezeket akartam említeni Kékesivel kapcsolatban, amiket a kollégájáról írtál, csak fordított előjellel. :-))
Amúgy Zsebének faultot fújtak az ominózus esetnél. Tarle pedig talán felismerte a meccsen jelenlévő Király Gabit, és őt akarta tesztelni a közönség közé bikázott labdával. :-) (Zárójelben jegyzem meg, hogy az előző meccsünkön a játékvezetőt majdnem felöklelő Rucker sem részesült semmiféle retorzióban. Lehet, hogy újabban az a felfogás, hogy amíg nincs ütés, addig nincs kiállítás?)
Nem éreztem, hogy túl sokat kaptatok volna a közönségtől - csak a szokásos adagot (f.sz. Falco, romániázás), ami viszont sajnos épp elég. Elnézést érte - sajnos nem látok túl sok esélyt az eddigi rosszszomszédi viszony megváltozására. :-(
Én egyébként azt várom a vasárnapi meccstől, hogy ismét mi leszünk a hangosabbak. :-))
Esetleg dumálhatnánk a meccs előtt/alatt/után, már ha egymás közelébe engednek minket a biztonságiak. :-(
Megadom némó számát, csörögj rá, ha van kedved a meetinghez. :-))
Tehát a szám - némileg rejtjelezve, hogy a perverz zaklatók dolgát megnehezítsem:
4-es számú játékosotok életkora - jövőre ennyi idős lesz 11-es játékosotok - irányítószámod 2. és 3.számjegye - legjobb bajnoki helyezésetek - 15-ös számú játékosotok születési éve
Jó fejtegetést! :-))
Hajrá Körmend!