jani0625 Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4093
Némó!
háááááát, nem egészen. Aláírom hogy nyertetek. Talán egy hajszállal jobbak voltatok de ezt nem írom alá.Amúgy a játékvezetésre nem akarok semmit se fogni, ezt előrebocsátom!

Váradi érdekes íteleteivel meghökkentett.Nem tudom mi lett a végén a fault arány de a 3. negyed végén 9-17 nekünk, ami átlag 3 fault nektek negyedenként egy olyan meccsen ahol elég szorosan védekező csapatokról van szó és a 3. negyed végén még nem érték el az 50pontot.hát igen.Ezt még az előttem alló alsóbb osztályokban vezető bíró sem hitte el hogy van ilyen.Váradi mindig Kékesi ellen fújt mikor az nekünk adta volna a labdát. Sőt! Röntgen szemei is vannak, ugyanis félpályáról kiszúrja a faultot az alapvonalon 2-3 ember takarásában, vagy akár jó látnok is lehetne, mert előbb sípolt mint hogy Alexe faultolt(hatott) volna.

Amúgy szoros jó meccs volt,ahol a hazai pálya döntött.Tarle "ügyhöz":Zsebe nagyot ütött!pont a szemem előtt volt és mikor a bírók nem adtak semmit neki,szerintem nem erénytelenek voltak csak érezték hogy akkor Zsebének se adtak semmit pedig kellett volna!

Nem tudom hogy mit vársz a vasárnapi meccstől, de a szidásokat visszakapjátok. Mert nagyon sokan úgy indultunk ennek a meccsnek(amit most is tartok kicsit), hogy nem szidjuk a másik csapatot.Szerintem ez jobbára érezhető is volt.De ezek után amit ott kaptunk, amin inkább csak röhögtem, ne várjátok túl sok jót.

Üdv! HAJRÁ FALCO!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: némo (4078)