sesebese Creative Commons License 2002.05.24 0 0 2329
Kedves Kapitány et!

Szakács elvtársakat szigorúan megróttam, mert a mai menüben sem scsí, sem borscs nem volt. Ettől függetlenül jó étvággyal ettünk elvtársaimmal, s tervezgettük a jövőt. (Nem árulok el titkot, szép lesz!)

ad Csapody et: diadalmas győzelmünket megelőző eszmecseréink élénken élnek emlékezetemben, az Ön mélyenszántó gondolatai, kedves szavai, feljegyzései (elhanyagolható számú kivételtől eltekintve) maradandó értéket képviselnek számomra. Mondhatnám, hogy míg élek nem felejtem el. Csapody et. örvendetes szavazatáról az összes elvtársnak szólt a beszámoló, nem csupán Önnek, aki ezt előre látta. Bevallom, komoly ráhatásunk ellenére sem bíztam ilyen kellemes fejleményben. A mea culpára vonatkozó javaslatát - a legnagyobb tisztelet mellett - de elutasítom. Szelíden jelezném, hogy egy alkalommal én is kértem Öntől hasonlót, amire kommunistához nem illő módon Ön a kedves füle botját sem mozdította.

ad Demokrata: egy hithű kommunistára nézve nagy szégyen, de bevallom, nem értem egészen az Ön által leírtakat. Önnek bizonyára igaza van - ebben is - mégsem világos a megjegyzés.

Ha drága ideje engedi, várom leiratát.

Harcos üdvözlettel:

sesebese

Előzmény: strongdong (2328)