kukucs33 Creative Commons License 2002.05.24 0 0 968
???
Az a 2500 km egyesben történt? Akkor esetleg érthető a tíz lityi vagy tényleg valami gáz van a motor beállításával. Akkor viszont irány a szerelő!
Nekem vadiúj korában is 8 - 9 között volt a fogyi totál városi használat mellett, ráadásul ez is 8V.

*A pironkodásotokkal a renó kereskedőket támogatjátok akaratlanul is* - Ezt nem egészen értem, szerintem alkati kérdés hogy valaki élből az asztalra csap vagy nyuszi (+ az átmenetek). Ha az illető Aston Martint vagy Trabantot venne akkor is ugyanúgy viselkedne, nem?

Kresz táskáról még nem hallottam, de a KRESZ tartozékokat (eü. csomag, elakadásjelző3szög, izzókészlet) nekem adták automatikusan, ha nem így lett volna, akkor biztosan rákérdezek miért nincs. Az tény, hogy lehet 5 perces az autó, ha a rendőr ellenőrzi és nincs meg valami akkor megbüntethet. Ha pl. a régi cuccaimat szántam volna a Thaliába akkor vittem volna magammal az átvételhez. Ez viszont a vásárló dolga, hogyan oldja meg, de semmi köze hozzá a kereskedőnek (és nem akarom védeni őket).

Ha a Fiat ingyen adja az autóit akkor tőlük kell venni....

Előzmény: tatu2 (965)