zsuri Creative Commons License 2002.05.24 0 0 2110
- nekem a Premiumhoz van hajháló, de gondolom a többi felszereltséghez is jár,

- a csomagtartóban két oldalt a kerékdob mögött és az autó vége elött van egy-egy üres rész, ami le van választva egy kis müanyag lappal a csomagtartó többi részétöl, ezáltal alkalmas arra, hogy kisebb dolgokat belerakjál/gyömöszöljél. Be lehet tenni flakonokat, rongyokat, esetleg a pótizzót is. A bézbólsapidat is be lehet tenni, de akkor össze kell gyürni. Ezen felül van egy táska (mint minden autóhoz), amiben alapban az elakadásjelzö, izzókészlet, egészségügyi csomag is benne van. Sajnos ezt mindet nem tudod kipakolni a kis rekeszekbe, hogy ne kelljen a csomitartóban tartani a táskát. Ezen felül vehetsz utólag kiegészítöként egy vékony müanyag rakodótálcát, amit a kalaptartó alá lehet betenni, és esernyöt ill. más kisebb dolgokat lehet bele tenni. Ez egy egészen kis helyet elfoglal a csomagtartó tetején. Láttam már "gyári" egészségügyi táskát is (képen), ami olyan méretü, hogy pont befér az elsö ülés alatti müanyag rakodótálcába. Ez nagyon praktikus lehet, mert akkor nem kell azt a dobozt hátul tartani, és így már van esély, hogy megszüntesd a kis táskát.

- gyári adatként olvastam már 420l-t és 340l-t is. A volt Astramnak 370l volt, és nekem az az érzésem, mintha ez picit kisebb lenne, azaz szerintem a 340l a helyes adat. VISZONT ez inkább magasabb, mint hosszú, ezáltal - szerintem - jobban kihasználható, mert felállíthatók benne olyan dolgok, amik egy hosszab laposabban csak fektethetök és a felettük levö tér így elveszne.

Előzmény: Ambree (2105)