Hello Sbojan!
Igen debreceni vagyok .Az autó kiválasztásakor a debreceni szalonokat jártam végig .A Xevikoban normális kiszolgálás volt ,mindent alaposan kikérdeztem .A szalonban dolgozók szakmai felkészültségében -tisztelet a kivételnek-van némi hiányosság .Amatőr autóérdeklődő rövid felkészüléssel hasonló szintű ismerettel fel tudja vértezni magát .(Főleg ha ezt a topicot is végigolvassa)Egyébként a leggyengébb szakmai kiszolgálással a Toyotánál találkoztam , és a Fordhoz nem mentem vissza a használtautos "szakemberük " miatt.
A Xevikonál az árengedményben nem tudtak Debrecenben dönteni , mivel a tulaj nyíregyházi.
Mivel sokat járok oda is és volt ismerős aki a tulaj barátja , így Nyíregyházán vettem meg az autót és a beigért szervízes kedvezmény miatt át fogom vinni az autót szervízre is.
Olyan nálam nem történhet meg ,hogy ha akarok akkor ne legyek az autó mellett egy szervizben ,egyszerüen nem engedném meg .
Eddi kétszer jártam a szervízben .
Előszőr a kulcsom vezstette el a kódját mert ,hosszú ideig benyomódott a zsebemben .Fél perc alatt visszakódolta a szervizes minden herce -hurca nélkül.(közben elmondta nekem ,ha legközelebb ilyen lesz ,hogyan tehetem meg én is -ez a használati utasításban is benne van-cak el kellet volna olvasnom)Másodjára a gyújtáskapcsolót cserélték ki.Telefonon megbeszélt időre mentem .Pontosan kezdték a munkát ,gyorsan pontosan végeztek.Az autó mellett voltam .Eközben mondták el a kipufogó várható gyári cseréjét is.
(A mobilomat is feltöltötték közben mert lemerültem)
Tegnap reggel sikerült a hátsó ajtó diszlécét letőrni a helyéről ,egyszerü ajtónyitással .(Kimozdulhatott a helyéről ,egy két millimétert előrecsuszhatott ,így az ajtó nytásakor a patentok kitörtek)
A debreceni egységükhöz mentem be ,azonnal rendelték a diszcsíkot és szinte kérés nélkül mondták ,hogy garanciális csere lesz mert másfajta patentos változatot tesznek rá .
Szóval eddig jók a tapasztalataim .