Artension
2002.05.23
|
|
0 0
53
|
Valóban szenvedélyesen gyűlölök kb. 5-6 igénytelen stílust és minden alkalmat megragadok egy kis ellenpropagandára- főleg, hogy mindenki szereti ezeket. Viszont sokkal több stílust szeretek, mint amit nem. Nem vagyok rá "büszke" (bár mért is ne?), de az dobja rám az első követ, aki EGY műfajt SEM gyűlöl zsigerből!!! Na rajta!!!
Aerosmith/Run DMC kooperációról pedig csak annyit, hogy nem Tylert kell csonkolni, hanem azt az okos menedzsert, aki odaparancsolta a zenekart. Azok meg mentek, mert ugye a lóvé... Ja meg, hogy most megmutatjuk, hogy milyen fiatalosak és modernek vagyunk. Ne mondja már nekem senki, hogy akkora nagy zenei forradalom, hogy egy alapvetően jó számra ráordibál valami nagyfejű n*gger. Mondjuk az egész rap semmi másról nem szól, mint monoton szövegmondásról, az egésznek nincs nulla zenei tartalma sem, és attól, hogy gitárokat meg élő hangszereket rakunk bele, nem lesz jobb.
Emlékszik valaki Jimmy Page és Puff Daddy közös "dalára" (én csak elbarmolt Kashmirnak nevezném)? Na, az is nagy zenei forradalom volt... |
Előzmény: Kátai Tamás (40)
|
|