szistipisti
2002.05.23
|
|
0 0
2092
|
Ambre!
Alább írtam, hogy nekem van. Nos a vélemenyem is ott van róla, na de semmi más választás nincs, úgy, hogy tetszik, vagy nem, kénytelen vagy megvenni, ha biciklit akarsz szállítani. Na de előre röhögök, hogy mennyit fogsz szenvedni a bowlee márkájú bicikli tartóval, mert a rögzítő kengyel vékonyabb rajta, mint a csomitartó, (bocs a csomitartó vastagabb, mint a bicitartó rögzítő kengyelje) ezért nem fér rá. Persze más választásom nem volt, én is ráerőltettem, de nagy méretű satu, 2 kg-os kalapács, és rengeteg türelem kell hozzá. A 25 ezres csomitartót pedig végzetesen össze vissza fogod karmolni. A biciklitartód pedig semmi másra nem fog felmenni ezután. A minőségről továbbá annyit, hogy a kulcs amit adnak hozzá nagyon kicsi, kényelmetlen fogású és nehezen müxik, ezért a kezedről a bőrt koptatja. Na de még egyszer mondom, aki bicit akar szállítani, mint pl. én is, nincs más vállasztása. Esetleg még megfontolandó a profi bici tartó, az lehet, hogy könnyen rámegy (de biztos marha drága). Sajnos ez van... |
Előzmény: Ambree (2091)
|
|