némo
2002.05.23
|
|
0 0
4046
|
Sziasztok!
Irigylem azokat a csapatokat, ahol már konkrétan tudják kik mennek és kik maradnak. Nálunk ez (mint mindig) csak a jövő bajnokság előtt 2 héttel derül ki. Legalábbis az, hogy ki jön! Istivel kapcsolatban sok a találgatás, az biztos amit Gery is írt, nevezetesen még 1 éves szerződése van. Persze azt már tavaly is tudtuk, hogy ez a + 1 év elsősorban azért van, hogy a klub valamilyen hasznot húzzon az eladásából! Valszeg ez realizálódni is fog, hiszen a legutóbbi infók alapján már sokan biztosra veszik, hogy Isti a Benettonban folytatja.
Én már árat is hallottam belferától, viszont ezt önző módon nem osztjuk meg veletek! BÖ-BŐ!!:-)))
Ha Isti elmegy, kell a helyére egy irányító és már erről is terjengenek a pletykák. Sokan egy ex körmendi játékost emlegetnek, aki mellesleg szintén válogatott!! Gyengébbek kedvéért még azt is leírom, hogy jelenleg sem kosarazik messze Körmendtől...! (Bocs, de térképet nem fogok mellékelni!:-))) Aztán hallani még Fodor Marci hazatéréséről is (hozhatná a bátyját is!).
Edző? Hát ezt még nem tudjuk, minden döntés(!!!) Putesz kezében van!:-)))))
Ja igen! Csak reménykedek abban, hogy Zsebe Feri is ráveszi magát a folytatásra! Szükség van rá!
Hát, majd meglássuk! A vak is azt mondta!
Boran!
Én ott leszek meccsen, ha van kedved gyere oda a szünetben.
Üdv. némo
|
|