MarK Creative Commons License 2002.05.23 0 0 44
Stílusok, hm, én meg azt mondom nem az a baj, hogy a rap-pet keverték a rockzenével. A Korn, a RATM, a Clawfinger is nagyjából ilyen keverék stílussal futott be, de könyörgöm, azok még DALOK voltak, jó dalok, jó számok. A Linkinnél nem a stílussal van baj, hanem azzal, hogy nincsenek effektíve jó számok a lemezen. Hangszerelés, stb. rendben van, felőlem nem fontos énekelni, rappelhet is a csóka, de ezek a jelenlegi multik által befutattot cuccok, már nem olyanok. S nem azért mert befutott, hisz' ezzel nincs baj, hanem eleve nem olyan jók a dalok, mint régen. Hol hallok ma egy Nigger-t, egy Epic-et(FNM), stb. OK,OK, persze ez is szubjektív.
Csak azt akartam mondani, hogy a stílus még nem minden. Egy Aerosmith is jó volt a Run D.M.C.-vel (pedig a rappet én sem szeretem), egy Paradise Lost is csinált stílustól függettlen, jó dalokat, egy Beatlesnek is - többek között - az egyszerű, de jó számaira emlékszünk (Yeterday, Let It Be, stb.), egy Depeche Mode is rendben volt pl. az I Feel You-val.

AndOne: ezek szerint nem minden fellépő lesz versenyben, hisz' vki nem nu-metalt fog játszani. Vagy hogy is lesz? S valóban: a 60 demo közül ki válogat? "Előzsűri"?
Egyébként tényleg sok sikert kívánok én is :).