pumcsi Creative Commons License 2002.05.23 0 0 2073
Sziasztok !

Már hosszabb ideje figyelemmel kisérem a fórumot.Ennek oka előszőr az volt ,hogy autóválasztás előtt álltam.Március óta egy fekete PUG 307 1.6 Presence autóm van .Azóta is elolvasom a hozzászólásokat . 6000 Km -t mentem az autóval ,jók a tapasztalataim .Főleg az autó csöndessége élvezetes , igaz ezt csak sima úton lehet maradéktalanul élvezni.
A menetteljesítmény jó , igaz a lepörgő fokozatokat gyorsan kell váltani , de megszokható a váltó pontos megvezetést igénylő mozgatása.Mivel könnyüfém felni van alatta ,széles gumival a rossz uton némileg hangos , de kárpótol a jó kanyarfekvés .Kifejezetten élvezem a kanyarban elérhető gyorsulást és sebességet -amig egyszer át nem esek a fizika határán;-)
Fogyasztásban amíg "bejáratos" volt és a fordulatot nem engedtem 2500 fölé nagyon kedvező volt 6,5 l, de azóta persze az autózás élménye miatt , meg az időhiány miatt ennél magasabb .
Vegyesen ,fele város fele országút (igaz ott tempósan és az átlagnál többet ,forszírozott gyorsulással előzve ) nem több 9 l-nél klímával.
Szóval lehetne 6-7 l-is menni , de a stílus nem az én esetem.
A gyújtáskapcsolómat éppen tegnap cserélték ki .
A kipufogón hallok én is valami rezonanciát, de a szervizben tegnap azt mondták (Xevikó-Nyíregyh.-Debrecen),hogy rövidesen döntenek az esetleges cseréről.
Elektronikus gondom nem volt. Egyszer sikerült lekapcsolni az országúti fényt , de egy másodperc után rájöttem ,hogy az indexelés közben elfordítottam a kapcsolót.
Az elején gyakran fényszóróztam is előzés közben ,mert magam felé húztam az indexkart .Ezeket már kinőttem , ráállt a kezem a megfelelő mozdulatra.
Egyébként Kelet-Magyarországon jövök -megyek Debrecenből portyázva.
Az autó jó döntés volt , megint ezt választanám , ha dönteni kellene (Hacsak nem SW-t, de a család többi része a Kombi jellegő autot nem szereti :-((

Üdv.mindenkinek

Előzmény: Zoli3 (2070)