GRoman Creative Commons License 2002.05.23 0 0 75
ha'ge':

A kis igenyes... :-)))
Nem csoda, hogy haldoklik a topic, pl en se vagyok Rover tulaj, csak szerettem volna egyet...
Egyszer neztem is, a helyi Merdzso kereskedo kinalt egy 416 Si Luxe-t, '98-as, 56e km, 5900 Eur. A hulyenek is megeri... Elmentem, megneztem, ho'tt pipec, egy karc nincs rajta, motorter tiszta, szaraz, de "megfeleloen" poros. Hanem a belter kifakulva, mintha kiszivta volna a nap, a fektarcsaknak 2mm-es valla, a hatso gumi meg oregebbnek tunik, mint az auto... Beszeltem kollegakkal, egymastol fuggetlenul ketten is azt mondtak, hogy a ficko finoman szolva sem a becsulet lovagja, meg a Rover szokasos fek-karbantartasi utemezese alapjan az az 56e inkabb 156e... Hat igy nem lett nekem Roverem. Hazavittem a pi'zt, bevaltottam, aztan vettem ismerostol egy Buzuki Sedant, ami nem Rover ugyan, de tudott allapotban leledzik, es talan a fenntartasa is valamivel olcsobb...

A faszi meg most is arulja a 416-ost, kint van a lentebb emlitett oldalon, most mar csak 5000 Eur, annyit talan meg er is... Legutobb otthon jarva viszont valamelyik nagyobb autohirdetesi ujsagban lattam egy 218 Vi-t, "nightfire red", nem tul sok kilcsivel, 2,7 milla, hitelre is. Teljesen raizgultam, de akkor mar minek... Valszeg nincs mar meg.

Előzmény: hágé (74)