slimy Creative Commons License 2002.05.22 0 0 3985
Sziasztok!
Nemrég akadtam rá erre a forumra Jani625 segítségével. Ahogy már bisztos rájöttetek énis "FALCO" szemszögből fogok ide irogatni mostantól.
Kezdeném azzal, hogy gratulálok a Paks-nak az első győzelemhez. Szerintem a döntőig gyalogolnak 3-0-val. Bár azér Pavlovics(Én még mindig imádom. Játszott ő még a Falco-ban.) képes arra, hogy győzelemre vigye a csapatár. Ezzel együtt én maximum 3-1-et várok a Szolnoktól.
És akkor rátérnék a legfontosabb "vasi" témára! A Falco-Körmend párharcra. Ahogy elnéztem a tippeket, mindenki a Körmendre tippel. Én pedig azért vagyok Falco-s hogy ellene:) Szoval ebben van némi elfogultság is. Volt szerencsém végignézni a keddi edzésüket a fiuknak. Keményen készülnek a meccsre, videoztak és kb fél órával tovább tartották az edzést mint általában. Ebből is látszik, hogy mindent bevetünk. Nem lehet leirni minket. Egyszer már bemutattunk. Körmenden az lehet a lényeg, hogy mennyire sikerül semlegesítenünk Németh-et, és Madison-t. Alexe képes rá, hogy kivegye Madisont, de Kálmán laci nem tudja kikapcsolni az Istit. Ez tény. De nem baj, ha a Laci dob 25-30 pontot. Meg ráadásul Nick keze be van gipszelve és igy romlanak az esélyek. Ugy érzem az első meccset el tudjuk hozni, de ezzel együtt is van mindkét csapatnak esély még idegenben nyerni. Szoval ahogy mi nyerhetünk Körmenden, ugy ők is nyerhetnek a Sugár uton. Nagyon szoros meccsek lesznek, érdemes lesz nézni őket.
A végén irok tippet az első meccsre:
Körmend - Falco -7 1-3

Üdv Slim!