Bizony, ha tudtuk volna, összetalálkozhattunk volna...
Hol is kezdjem... László Zsoltban egyetértünk, én őt most láttam először, fantasztikus színész, és ez jól át is jön a darabon. Csakúgy mint Horváth Lili, és pár percig Ujvári zoltán tehetsége.
Most láttam életemben először Alföldi-rendezést, jól fel is készítettem magam, h. ne lepődjek meg semmin. Elnézést az Alföldi-rajongókért, de azért azt be kell ismerni, h. nem olyan könnyen emészthető, főleg első alkalommal. Nekem nagyon tetszett a fordítás (meg a jó kis szójátékok), illett a rendezéshez, ugyanakkor megőrizte a szöveg eredeti hangulatát. Nem nagyon vagyok otthon a modern feldolgozásokban, de itt jó volt, h. az új felfogás nem nyomta el az eredeti jelentést, a kettő harmonikusan tudott együtt "dolgozni".
Az már nálam abszolút személyes, h. soha nem fogom megérteni, miért kell annyi vér, meztelenség és egyebek (kivágott testrészek és falhoz csapkodott csecsemők), nálam semmi nem tudja ezeket indokolni és igazolni, de megpróbáltam elvonatkoztatni.
A színészek alakítása zseniális, összességében az a Macbeth jött át nekem a darabból, amit ismerek. Nem tudom, megnézem-e még egyszer, ha igen, az is legalább 3 év múlva lesz, ennek "ülni" kell.