némo
2002.05.22
|
|
0 0
3962
|
Szia Jani0625!
Természetesen igazad van abban amit leírtál és, ha figyelmesen olvasod az esélylatolgatásomat észreveheted rajta, hogy (mint ahogy írtam is) erős elfogultság van benne! Ha beleveszem azt a tényt amit a mai újságok írnak, miszerint Nickelnek begipszelték a kezét, de így is játszik (??), akkor már méginkább szorosabb eredmény születhetet. Arra persze gondolni sem merek, hogy ti juttok be a döntőbe, bár el kell ismerni az esélyek nagyon kiegyenlítettek.
Mindenesetre én is azt kívánom, hogy legyenek jó és szinvonalas meccsek és győzzön a jobb!!!! De legalább a Körmend!!!:-)))
Avass!
Természetesen neked is igazad van, bár szerintem az a tény, hogy nem voltak sima meccsek a negyeddöntőben, még nem jelenti azt, hogy az elődöntőben sem lehetnek. Azt meg ugye mondanom sem kell, hogy egy 3-0-ás győzelemhez elegendő akár +3 pontos összesített különbség. Ebben az esetben mindenki azt mondaná, hogy az XY csapat minden meccsét csak 1 ponttal nyerte meg (szerencsével, bírói segédlettel, s.t.b.), viszont a tudósítások végén az állna, hogy: "A három győzelemig tartó párharc végeredménye 3-0 XY javára." És, ha csak ezt nézed? Ez bizony sima liba!
üdv.némo |
Előzmény: jani0625 (3952)
|
|