harrypoti Creative Commons License 2002.05.22 0 0 962
Megnyugtattál:) Kösz a gyors választ. Nem igazán tudok hibákat én se a Tháliáról, az Autó típushibák A-Z-ig honlap is csak kis problémákat hibákat említ.Ajánlom mindenkinek aki új autót akar vásárolni.
Attól sem kell félni, hogy Törökországban készítik az autót, hiszen az effendik már 25 éve gyártanak kocsikat (Ford, Renault, Mercedes)ezen idő alatt van már egy kis tapasztalatuk. Ha pedig nem elég a tapasztalat, akkor meg ott az ISO 9002. A Renault gyár mellett gyátják a Merci Vito-t is, mindkettő a 9002-es minőség biztosítással rendelkezik.
Másik példa: az Opeleket Németországban készítik (kivéve a Classic) és így is rengeteg probléma van velük. Ha Suzukit is megnézzük, azért ott is vannak ám apróbb hibácskák. "Hibátlan" autót csak 4-5 milla felett lehet kapni. (Ezt azoknak üzenem, akik csak kritizálni tudnak.) Csak végig kell nézni a Skodákon, Fiatokon, Opeleken, Renaultokon -és még sorolhatnám a többit is- hogy mennyi konstrukciós és kidolgozási hiba van ebben az érték-kategóriában. Ennyi pénzért ez van!
Más:
Amikor először néztem a Thália katalógust, akkor egy kicsit megdöbbentett a benzinesek 9,7-es, illetve 9,9-es fogyasztás. Valójában a gyakorlat egészen más (kivéve ha az ember ólomlábú). A Suzukimnál (l literes) 100%-os városi forgalom mellett 5,6 volt a fogyasztás, holott a gyári adatok többet adnak meg. A 6,5-ös városi fogyasztásod tényleg elkeserítő!:) Országúton mennyi?
Na egy kicsit hosszúra sikeredtem....:)))

Előzmény: kukucs33 (960)