Tippek!!! Egy kicsit úgyis lemaradtam, most kapaszkodhatok megint fölfelé:
ASE-Olaj +12 24/20 (az 1000 rendet tenni akaró szolnoki lehatott fejjel távozik) 3-0
Körmend-Falco +13 29/27 3-1 (szerintem jó egy meccsre a Falco, bár a legnagyobbak ellen is ezt mondtam)
Ez a párharc az Olajjal húzós lesz, ha nem tujuk az 1. szolnoki meccset megnyerni, akkor nem lesz 3-0 (na ehhez nem kellett nagy jóstehetség). Szóval akkor szerintem 3-2 lesz, mert a másodikat szolnokit biztos nem nyerjük.
Ja, és jobban örülnék a Körmendnek a döntőben, mint a Falconak. Bár az utóbbi hetek láttán inkább az ASE-Olaj, vagy méginkább az ASE-Alba döntő lenne a "legigazságosabb".
Szerintem jobban jártunk az Olajjal, így legalább Damon nem ámokfut többet, a Paját meg majdcsak lefogja a Neutron kommandó. Szolnokon meg úgyse tud odáig felmászni....
Fáradt az Olaj, csak mi nehogy túl pihentek legyünk. Másfél hét meccs nélkül? Ilyen még nem volt nálunk ebben a bajnokságban.
Még egy megjegyzés: az alapszakasz győztese még egy hazai playoff-meccsét se játszotta otthon. És nem is fogja, mivel az esetleges 5. lenne csak szombaton, arra meg, ahogy némó kolléga is rámutatott, nem kerül sor. Ezt én egy kicsit viccesnek tartom, de már semmin nem lepődök meg. Esetleg felkülöm a szövetségnek a benzinszámláimat, hátha nem tv-t meg videot vesznek a most befolyt 700000-en.
HAJRÁ ASE!!!!