némo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3940

Sziasztok!

Mit látok Jonny Boy!!?!! Kinek szurkolsz???!!
:-((((( Na mind1 te tudod! Én inkább ezt nem elsősorban Zsoldos András iránti tiszteletednek tudom be hanem annak, hogy félsz a csapatunktól a döntőben!!! Mellesleg van is rá okod!!!!

Amúgy gratulálok minden csapatnak aki a 4-be került, a veszteseknek meg jó pihenést, sikeresebb jövőt és persze egy igaz mondást küldök, mely szerint: "Ez az egész Sport! A sportban meg minden megtörténhet!"

Ha lehet (megpróbálom röviden) az elődöntőbe jutott csapatokról és esélyeiről (erény, gyenge pont) írnék pár szót a teljesség igénye nélkül.
A párosítás mellett a végeredményre vonatkozó tippeket látjátok!
Szóval:

ASE-Szolnok (némo tipp: 3-0)

Az ASE szolnoki túrája lesz az egyedüli szoros eredmény, de szerintem azt is nyerik.
A Paks változatlanul a bajnokság legnagyobb esélyese és szerintem csapatként sokkal jobban funkcionál mint az Olaj. Egyéni képességeket nézve is az ASE-nál az előny, ráadásul még ők a pályaválasztók is. És természetesen ne feledkezzünk meg a kupadöntőn ért sérelemről sem, ami szintén + energiát adhat a paksiaknak. Persze kérdés, hogy hogyan tudnak megbírkózni a szolnoki játékstílussal ami ellen ugye nagyon nehéz (jól) játszani. Kiváncsi vagyok, milyen taktikát választ az Olaj, mert nekem jelen pillanatban nem jut eszembe olyan dolog amivel meglephetnék a paksiakat. Nézzük csak! A palánk alatt a Czigler-Sitku páros néz farkasszemet a Lapov-Orosz párossal. Ha belekalkulálom azt, hogy (szerintem) a Magyarországon játszó legjobb center Lapov, akkor is max. egálra tudom kihozni a csatát, hiszen Sitku jóval jobb játékos (ismét csak szerintem) mint Orosz. A kinti embereket nézve Mészáros és Maljkovics nálam szintén egál, bár Zalánnál nem tudni mikor kezdi szórni a k...ra idegesítő tripláit. Szóval itt azért egy kis előnyt már érzek a Paksnál. A két bedobó közül az egyik jobb a Paksnál (Davis) és ha feltételezzük, hogy a másik bedobó páros (Fodor Geri-Vukicsevics) a maximumot nyújtja akkor (legalábbis nálam) eldölt a meccs. Erre az utóbbira a szolnoki kollégák biztos felkapják a fejüket, de (szerintem) ha Gergő védekezésben azt nyújtja amit tud, akkor Vuki nem nagyon fog sok pontot szórni és ez épp elég lesz az ASE győzelméhez.
Ha mégis szolnoki szemszögből nézném a dolgot akkor olyan taktikát adnék a csapatnak, ami széttördeli a játékot (nem lesz nehéz megcsinálniuk) nem engedi kibontakozni a paksi gyors indításokat, és maximálisan tömném Lapovot labdákkal. Talán ezzel elérhető lehet egy szoros meccs. Aztán még az is az Olaj mellett szól, hogy igazándiból a Paksnak van nagyobb veszítenivalója, tőlük mindenki a döntőt ill. a végső győzelmet várja.
Szóval szoros meccsek is lehetnek, de én azt mondom nem lesznek azok. Amúgy nekem mind1 ki jut be erről az ágról a döntőbe, csak azt kívánom mindenkinek, hogy a játékról és ne a botrányról szóljon a dolog!

A másik párosítást egy "szüz" oldalon indítom!
Ne menjenek el! Folyt.köv.!:-)))
U.i.: Tényleg rövid vagyok! Csak pár szóban!:-))

Előzmény: Jonny boy (3896)