Hi All!
Végre újra itt az élők táborában:) Kérek mindenkit ne haragudjon a hosszú távollétemért, de eléggé nyomós okom volt. Sajnos annyit írtatok cirka 16-17 nap alatt, hogy nem volt kedvem végigolvasni, remélem megértitek. De egy-két oldalt mindenképp megtekintettem és sajnálattal kellett látnom, hogy kicsit megint eldurvult a kocsma közönsége. Remélem visszatér a hangulat a régi mederbe és megnyugszik mindenki. Elhiszem, hogy sokatokat értek különböző atrocitások az elmúlt napokban, de szerintem lehetne kezelni egymás közt békésebben is.
Bocsika ha Valakit megbántottam ezzel, de ki kellett írnom magamból. Remélem az elődöntőkben még jobb meccseket láthatunk és a szurkolók a saját csapatuk buzdításával lesznek elfoglalva.
A tippliből elég rendesen kimaradtam; gyávaságom okán nem próbálok felzárkózni és az idény hátralévő mérkőzéseire nem tippelek:)
De a többieknek további yoo versenyezgetést kívánok. Azért kicsit meglepetéssel tapasztaltam az élmezőny állását és itt most nem a pillanatnyi dobogósokra gondoltam:)
Holnap nekirugaszkodunk és megpróbáljuk hozni a "kötelező hazait". Én is ott leszek és "divatolok":) Sajna a szurkolásdi még nem megy, ezért nem erőltetem.
Hajrá Atom!
Hajrá kosárlabda!