szistipisti Creative Commons License 2002.05.21 0 0 2039
Sziasztok!

Én is bepótóltam a sok hozzászólást, mert nem voltam az ünnepek alatt. Pénteken bojkottáltam az Internetet, mehg a telefont, majd hosszabb útra mentünk a családdal, aminek természetesen tagja az én zöld oroszlánom is. Kb. 800 km-t mentünk, főleg a Zempléni hegyeket jártuk. Továbbra is azt tudom mondani, hogy az enyémnek semmi baja nincs. A duda is jól műxik, talán egy kicsit késik, de nem vészes. Azt is megállípítottam, hogy a 307 egy igazi hegyi oroszlán. Szinte jól érzi magát a hegyekben, Simán könnyedén CSENDBEN húz felfele a meredek lejtőkön is, a kanyarokat meg szinte élvezi. Szóval minden rendben. A fogyasztásom (ha hiszitek ha nem) 8,5 liter/100 km. Na jó 8,4. A klima is nagyon hatásos, azt figyeltem meg, hogy a leghatásosabb akkor, ha a szélvédőre irányítom a levegőt. Nekem 1,6-os van, az szerintem megérzi a klimát, főleg indulásoknál, hirtelen gyorsításoknál késik az erő, nagy fordulaton szerintem az automata kikapcsolja, mert a végsebesség közelében sem vettem észre jelentős visszafogottságot. Szóval tényleg az enyémnek semmi baja. Nem is volt semmi, csak az ülésfűtéssel volt gondom, de már az is a múlté. Gondolom, most már így is marad. Ja a végsebesség az 190 km/óra, és nem több, bár nem is kevesebb. Ottan körül azonban nem használnám, mert az már sok neki. Érzésem szerint 170 még tartaható hosszú úton is, Sőt azt tapasztaltam, hogy kb 160 ig erősödik a motorzaj, majd 170 körül ismét csendesebb egy kicsit.