firstmaggio
2002.05.21
|
|
0 0
29
|
off
Kedves MORPHEUSZ !
Sajnos tudomásul kell vennünk, hogy nem csak a jövőnk, hanem az álmaink is megtorpantak.
Sebaj, ezt is túléljük valahogy... :-)
A hétvégén három lehetséges nemzetiszalag ill. kalapgyárat látogattam meg. (a kalap dícséretes ötlet! ) Sajnos ebből kettőt már lenyúlt a "polgári" oldal, csak a friss ötletednek megfelelő kalapgyár maradt a palettán.
A két nemzetiszalag gyárban tett környezettanulmányom után némileg fellendül a fotóipar, mivel itt két fényképezőgépemet rongálta meg a véghajrában kijelölt POLGÁRI TULAJDONOS. De örömmel számolhatok be róla, hogy a harmadik helyszínen törlesztettem, mivel nézelődésem közben egy frissen érkező érdeklődő "polgári" tulajdonosnak hitt, ezért önként ajánlotta fel fényképezőgépének megrongálását a közös eszmerendszer tisztelete jegyében. Végül jobb belátásra bírtam és megegyeztünk, hogy nem töröm össze a gépét, hanem elfogadom ajándékként.
on
Kalapgyári privatizációs tárgyalásom egyetlen kemény része az volt, amikor bevallottam, hogy az új kalap kollekció az "Ibolya" fantázianevet viseli majd. A névadót nem találták elég harcosnak az eddigi nemzetiszalag mozgalomban, bár beismerték kalap kompetenciáját. Így kompromisszumként megegyeztünk az "Ibolyántúli" elnevezésben, ami egyaránt utal a prominens kalapkirály designját is meghaladó polgári formák létjogosultságára és a termékeknek azon tulajdonságát is kiemeli, miszerint ibolyántúli sugárral megvilágítva az alapanyagot kirajzolódik a polgári összefogás szimbólumaként a VIKTOR felirat. (minden 10 négyzetcentiméteren)
|
Előzmény: MORPHEUSZ (28)
|
|