Szép volt fiúk, megint belelendültetek.
Sorjában, tehát utoljára a hétvégi játékvezetésről. Értékelésem szerint a kupadöntőn jobban ott volt a jóindulat, és az sem volt csalás (ezt már egyszer lejátszottuk, nincs kedvem mégegyszer újra kezdeni, aki nem emlékszik, kéretik visszalapozni!)
LD
Az általad felsorolt eseteket tekintve a Bencze belemenéssel értek Veled egyet (ez strigula volt). A többi nálam legalábbis erősen véleményes, azt írtam is, hogy a bírók engedték a kemény védekezést, mindkét oldalon, és ez inkább nekünk kedvezett. A Borisz kilépésről csak annyit: én ugyanabból a szögből láttam az esetet, mint Szabó IV., csak közelebb ülök bérletileg. Nos, valóban kilépett, előtte azonban egészen biztosan kapott faultot, mindkét Albástól, aki körbekapta. Williamsét fújta be a bajuszkirály (Bognár takarásban volt, nem láthatta).
Egyébként azért siettem hangsúlyozni az ominózus 13-15-öt, mert elejét kívántam venni a más fórumokon megjelent vélemény kialakulásának, nevezetesen, hogy megint megkérdőjelezik a bíráskodás tisztaságát. Ezzel még nem is lenne különösebb baj, ha teszem azt, az Alba mondjuk 2x annyi faultot kapott volna, mint mi. Úgy látszik, az a korrekt bíráskodás, ha a 25. percben már legalább 2 kipontozódás van az Olajnál. Nagyjából egyenlő faultaránynál már a Szolnok javára csalják el a mérkőzést!
Az utolsó negyedben 3 fault a Szolnoknak?! Na és???! Csak azt ne mondd, hogy ez még soha egyik csapattal sem történt meg (nem akarok messzire menni: Falco-Alba 1. negyed faultarány 8-1!!!)
Be kívánom fejezni ezt a bírókról és az elcsalt mérkőzésekről szóló áldatlan vitát, ezentúl nem valószínű, hogy reagálni fogok a vádakra, beszéljenek inkább az eredmények (nnna, már megint felhúztam magam egy kicsit).
Sarkat5
Ha jók az infóim: 8000 USD/hó (mármint Vuki fizuja) Eleinte nagyon úgy nézett ki, hogy nagyobb mellényúlás, mint a Ti 4 légiósotok együttvéve. Cirkuszolt, nem bírt magával egy ellene megítélt szimpla fault után sem, a betöréseinél simán kikapták a labdát a kezéből és a triplakisérletei...! Mára azonban nagyon megszerettem, ugyanis egyrészt megnyugodott, és kiderült róla, hogy egy csupaszív, gyors játékos, aki szerintem az egyik legjobb védő a magyar mezőnyben. Persze megvan a színház (á lá Sztojan), de legalább annyit is vállal, mint a honfitárs fénykorában.
Be-st
úgy látom, haladsz a visszamenőleges hozzászólás-olvasással.
Külön Neked, egy gyors összefoglaló a párharcunkról. Az 1. meccs után történtek nagyban meghatározták e csata hangulatát, és itt most legfőképpen a nézőtéri hangulatra gondolok, a pályán ugyanis - szerencsére, és érdekes módon - végig békés légkör uralkodott a két csapat közt. Úgy látom nem mindíg figyeltél, többször elhangzott, szolnoki részről is, hogy a korrekt ítélet az lett volna: ZÁRTKAPUS szolnoki meccs + ELTILTÁS W.-nek. Mivel egyik sem történt meg, nagyrészt ennek köszönhetőek a 3. és 4. meccsen történtek. Ezért féltem az 5. meccstől, még rosszabbra számítottam, mint az előző szolnoki háború (az volt egyébként a mélypont "szurkolás" tekintetében). Nos, kellemesen csalódtam, a mocsokszint meg sem közelítette az előzményekből következtetettet, átlagosnak mondanám. Azt meg, hogy minden helyszínen vannak (nálunk sajnos az országos átlagot némileg meghaladó számban) akik mutogatnak, nos én már idegenben sem vagyok hajlandó észrevenni, pedig lenne mit. Ha már így felemlegettétek a rigmusokat, a sokat dícsért fehérvári publikum is eltanulta tőlünk a legszebb darabokat - de ezt inkább töröljétek, mintha nem is említettem volna, Sportárs már sajnálkozva említette ezt a tényt.