Végsebesség:
Nekem úgy tűnt, nem bírja a légellenállást 190 fölött. Persze mi van egy 30km/h-s hátszélben?
Újabb promléma:
Nem írtatok még erről, ezért hadd vázoljam részletesebben egy promlémámat. Feltűnt egyszer régebben (januártól van meg az autóm), hogy amikor megyek az autóhoz és nyitom a távirányítóval, nem nyílik. Másodszor sem, harmadszor sem. Megnnyomom a bezáró gombot, és lám bezárja. No fene, elfelejtettem bezárni?!
Aztán előfordult ez másodszor is, harmadszor is, átlagosan néhány hetente. A múlt héten úgy álltam le, hogy véletlenül eszembe jutott, hogy nagyon odafigyeljek a bezárásra. Szépen kattan, hosszan világít az index, nem dudál. És másnap reggel ismét nyitva az ajtó.
Szóval nem vagyok szenilis (nem felejtem el bezárni a kocsit), sem süket (ha nem tudja bezárni akkor pöccint a dudával), és vak (az indexet vollogtatja, ha nem zárta be). Viszont fogalmam sincs, hogy mikor és miért nyílik ki. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy nem ugyanazon a helyen történik mindez, vagyis a "szomszéd ladája nyitja az enyémet is" effektus szóba sem jöhet, valamint ha véletlenül megnyomódna később a nyitó gomb, akkor fél perc után magától visszazár az autó, tehát nem a nyitógombtól van nyitva. Ezután már csak az kell, hogy valaki két héten át minden hajnalban megnézze, hogy nyitva van-e az ajtó, és simán elviheti a járgányomat.
Tapasztaltatok már ilyet? Ezzel hiába megyek el a szervízbe, lehetetlen bármit is kezdeni. Nem is tudom reprodukálni a jelenséget.