LD Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3911
Egy idézet az Index cikkéből:
"Dávid amúgy a bajnokság pontversenyének összesítésében a negyedik helyen végzett, több mint tizennyolc pontos átlaggal. Mindössze három amerikai előzi meg." Gratula! És csattanós válasz a fanyalgóknak. Az olimpiai ezüstérmes ország bajnokságáról van szó...
Nem akartam a bírókról írni, deaz előzőek alapján nem tudom megállni. Lehet, hogy a tévedések aránya 13-15, nem számoltam, de hogy a sorsdöntő pillanatokban kivétel nélkül ellenünk tévedtek, az biztos. Néhány példa:
Bencze zsákol-támadó, kérdéses ez is, de a kosár miért nem jó?;Bencze kipontozódik-támadó, több, mint kérdéses;Borost faultolják dobás közben az utolsó percben, oldalbedobás, miért?; az Olajnak az utolsó negyedben összesen 3 faultja volt, egy ilyen meccsen, érdekes, nem?; hosszabbítás, utolsó perc, 20 mp van hátra, 70-70, Maljkovics kilép a lepattanóval a max. 1 méterre álló Bognár az Albának adja a labdát, a kamera látószögén is kívül eső Szabó IV. (minimum 8-10 méterre az esettől) némi késéssel faultot fúj, így az Olaj dobhat kettőt; a meccs végi Góbi dobásról nem is írok, már korábban kifejtettem, hogy ilyenért soha nem fújnak a hazai csapat ellen. Még kb. 5 ilyen sorsdöntőnek nevezhető hiba volt. Az első félidőt rendben lefújták, de a másodikban már erősen lejtett a pálya. Mint korábban is írtam, az eredmény közös felelősség, nem is akartam a bírókkal foglalkozni, de ezt úgy beállítani, mint korrekt játékvezetést???