Hmmm....picit off? Az biztos, hogy HOSSZÚ LESZ!
Nos akkor néhány szóban!
Elöljáróban annyit szeretnék kijelenteni ,hogy abszolút kivülállót tisztelhettek bennem!
Elsösorban a LABDARÚGÁS az ,ami igazán számit nálam! ;) Annak ellenére,hogy régebben center voltam a Videoton valamely korosztályos kosárcsapatában(már arra sem emléxem ,hogy tényleg ez volt-e a neve a csapatnak!;) )! Viszont azóta nagyot fordult a világ (bár az utolsó mezem még megvan), és az akkoriban kialakuló kosárdivathullám engem inkább eltaszitott ettöl a sportól... és az akkoriban is már jó alaposan lesajnált foci és a küzdösportok mellett kötöttem ki!(Nem bántam meg ! ;D )
Ugyanakkor azóta is figyelemmel kisérem a "történéseket" és ha naprakész nem is vagyok minden alkalommal , azért igyexem ...
Idén -ha jól emlékszem- egy alkalommal voltam az ARÉV csarnokban (BUDO gála) egészen a mostani alkalomig, amikor is 2-1 es Szolnok vezetésnél elérkezettnek láttam az idöt arra, hogy megtekintsek egy számomra igen izgalmasnak tekinthetö kosármeccset .
Ez igen érdekes összecsapás volt a szemszögemböl, lévén Szolnokon születtem és éltem közel 10 évig, azonban Székesfehérvárra költöztünk és...
Kicsit ON? ;) Innen a meccsröl is:
Szóval egy érdekes meccsen, sima -második félideji teljesitményével megérdemelt- Albacomp gyözelmet láthat(tam/tunk)! Szurkolói szempontból langyos meccs volt ,-mindkét oldal a sajátjaiért szoritott- nem 'fikázták' a vendégcsapatot, kivéve a fényképen szereplö esetet emlithetném, de nemsok elözményt véltem felfedezni... mübalhé ..., valóban alacsony volt a szolnoki srác türésküszöbe!
Viszont a MÁSODIK meccs! Nos az már érdekes volt! A Tiszaligeti csarnokban MINDEN szolnoki kiállt a csapata mellett és félelmetesen jó hangulatot produkáltak -amihez ugye a csarnok is nagyban hozzájárult- egy pici árnyoldallal! És ez pedig az volt amit itt is olvastam már! Azaz nem a szurkolással, hanem az ellenfél gyalázásával voltak elfoglalva! NA EZ AZ AMI NEM TETSZETT! ÉS ha a 'sznob' szurkolók fröcsögése már szóba került, akkor ez itt halmozottan igaz volt...sajnos... de ez van ,ezt kell szeretni! A kiélezett meccsek ezt hozzák! Bár azt nem értem, hogy miért provokálnak olyan "vékony egyedek" akiknek csak a tömeg miatt nagy a szájuk! De ezt sem szemrehányásnak szánom, hiszen ugyanez fordult elö nálunk is amikor tavaly ingyen jöhettek be diákok az Videoton-Újpest focimeccsre - és természetesen ök is erösködtek...egy darabig! Már csak arra lettem volna kiváncsi, ha nyer az Albacomp akkor mi történik? Tömegverekedés? Mert a szurkolók és a csapat nagyon fel volt spannolva az biztos!
Nos erre a problémára sem fogjuk soha megtalálni az ellenszert !
Ahogyan Én láttam, szerintem ez a játékvezetökön ment el, de én nem élek annyira a játékkal illetve én nem tudom visszanézni, igy hiszek a szolnoki "szellönek"! -De ott, én ,akkor is úgy éreztem, hogy nem tiszta körülmények között dölt el ez a mérközés! Persze ez csak a saját véleményem ! És nem biztos ,hogy igy volt! ;)))
Mindenesetre nagyon érdekes, -számomra- új szurkolói fajjal ismerkedtem meg...tanulságos , néha mosolyogtató, néha dühitö...(nyugdijas sznob fotelszurkoló- nem sértésnek szánom...söt...akár dicséret is lehet) de megszokható!
És a legföbb pozitivum! SOK HELYES, FIATAL LÁNY kosárrajongó van! EZ IGEN!!! ;D
a Lényeg : Továbbjutott az Olaj!
Minden továbbit felesleges felemlegetni!
Jövöre majd ...
Jah ! Látom sikere volt a képnek, igy a holnapi napon aktivizálom magam és feltöltöm a maradékot is!