muybien Creative Commons License 2002.05.20 0 0 3899
Teljesen igazad van Avass, valóban nem látszódik rajta az Alba "sereg". Az is igaz hogy kórusban szidtuk (igen én is...), én nem köptem, nincs annyi nyálam:) és megmondom őszintén a helyszínen ezt nem figyeltem, a videon se, de ha mondod, biztos--- azt azonban én fűzném hozzá, hogy azok után hogy az ellenfélből valaki felment a lelátóra és verekedsét kezdeményezett nem követte tömeges szurkolói bevonulás a pályára és nem lett tömegbotrány... félre ne érts, W.-t én is elítélem a bunyóért, de lássuk be, az úgy indult, hogy egy értelmetlen szabálytalanság következtében Borisszal együtt kizuhantak a kispadra, és ezután indult meg a tömeg a pályára... nah ehhez képest a fehévári meccsen egy játékos ment fel a nézők közé... és mégsem lett bunyó belőle... érzed azért a különbséget???

De most már szentem zárjujk le az "aktát", párharcnak vége, győztetek. Gratula. Izgatottan várom az elődöntőket! No meg a nyári meccset, a játékoskeringőt... ha valakinek bármi infoja van, ne tartsa magában...
Nálunk állítólag a magyar mag Csirke kivételével marad: Bencze( legfontosabb elem nálam), Báder, Góbi, Boros aláírt; a légiósok ügyében szentem tuti hogy a nagy melléfogások mehetnek haza: Sanni, Shannon(ehh de nehéz ezt leírni:(((), Trunic, és állítólag lehet hogy Williams marad és mellé keresünk egy játékban hasonló kvalitású ami bedobót. De az is lehet hogy Damon se marad. Szó van egy nevesebb magyar külsőposztos játékos leigazolásáról... de ez annyira pletyka, hogy nevet nem mondok:))

Előzmény: Avass (3898)