mergez Creative Commons License 2002.05.20 0 0 155
Hali! Vojtek vagyok csak a polforumon vegleg kimoderaltak, ugyhogy uj nevet kellett keresnem, hat ez sikerult, ezutan igy leszek errefele.

Tegnap jottem vissza Horvatorszagbol, Rab szigeterol. Valaki irta lent a palmamagokat. Nos en most is talaltam sokat Opatiaban, az angolparkban van par Phoenix, azokon mindig van par darab mag egesz evben, vagy a tavalyi magok a fa alatt. Rabon volt egy kert, ami evek ota el volt hagyva, ott szazszamra voltak kikelt magoncok!

Az idei kemeny teltol szinte minden novenyem szenvedett, a banan szinten, teljesen kifagyott/ kirohadt. Azota elultettem kettot. A Kerteszeti Egyetemen is van egy, meg kell nezni kihajtott-e mar, de szerintem annak is annyi. Nagyon nedves es fagyott volt a talaj.
Elfagyott teljesen a fuge, a baber, a Trachycarpus, persze fiatalok voltak meg. Sebaj iden ugy nez ki sikerul teljesen felujitani a gyujtemenyemet, eztan jobban vigyazok rajuk. Iden leanderrel es golgotaviraggal kiserletezek. Persze takarom oket.

Volt szerencsem Rabon friss, kerti citromot kostolnom, hat olyan savanyu volt, hogy majd kiugrottam a szekbol, de kicsit aromasabb volt az ize, mint amiket itthon kapni.

Tozatu, a lapomon van par kep, az egyik telallo banan, hogy fajditsam a szivedet.

Előzmény: Tozatu (154)