boran Creative Commons License 2002.05.20 0 0 3893
Kedves Sporttárs!
Régóta figyelem a hozzászólásaidat, de most már eljutottam oda, hogy reagáljak is!
A téma apropója az általad kifogásolt szolnoki szurkolás. Te is ugyanolyan elfogult vagy, mint minden igazi kosárlabda szurkoló, velem együtt. Ez nem is zavar, ez így van rendjén. Csak az bosszant fel, amikor felháborodva írsz arról, hogy az aranykeretes szemüveges családanya és tizenéves, jól öltözött fiatal nem biztos, hogy sportpályához méltó módon "bíztatja" kedvenceit. Az írásodból számomra az derült ki, hogy ez csak a Fehérváron kívüli pályákon létezik, és nálatok Fehérváron nincs ilyen. Sajnos még nem voltam személyesen Albacomp meccsen, de volt szerencsém a helyi (hangsúlyoznám, hogy nem egyszer, többször!!!!) sőt már az országos televíziós közvetítések során is látni, hogy felétek ez ugyanúgy meg van, mint bárhol máshol. Jól öltözött úrak tisztes család anyák trágár kiabálása, mutogatás stb. Sajnos ez mindenütt fellelhető, de a "szurkoló" már csak ilyen, néha elragadják az indulatai. Szóval csak azt akarom mondani, hogy felétek sem ismeretlen ez a jelenség, és nem értem miért ez olyan fontos momentum a hozzászólásaidban.
Kívánom, hogy a következő évben sportszerűbb szurkolások mellett több örömöd legyen kedvenc csapatod sikerei után!
Üdv: Boran
Előzmény: Törölt nick (3880)