LD
2002.05.20
|
|
0 0
3882
|
Gratulálok a Szolnoknak, és elsősorban Ognjen Vukicsevics-nek, aki, bármilyen hihetetlenül hangozzék is egy fehérvári szájából, az egyik kedvenc játékosom lett. Eddig is negyon jó játékosnak tartottam, de szerintem ezt a párharcot ő nyerte meg az Olajnak. Kicsit emlékeztet a fénykorát élő Halm Rollira, ugyanaz a pókerarc, idegek nélküli játék, mindig akkor dobja be, amikor nagyon kell, nagyon képzett és nagyon jó kezű játékos. Jobb felépítésű mint Halm, talán ebből adódóan jobb védő is (mondjuk Damonnal azért neki is nehéz dolga volt...), támadásban pedig egy minden lehetőséget kihasználó, tudatosan eljátszó profi. Szerintem (szubjektív vélemény!) jobb csapat az Alba, sajnos ezúttal bravúr kellett volna, ami nem sikerült. Közös felelősség, amit jövőre ki lehet javítani, persze kérdés, hogy a feltételekben milyen változások lesznek. Bocsásson meg nekem minden más érzelmű szurkoló, de én mostantól a Falco-nak szurkolok, eygrészt ZS.A. miatt, másrészt ők a "kiscsapat" a legjobb 4 között. |
|