SzaboZE Creative Commons License 2002.05.19 0 0 2499
Na most vótam terepfelmérésen. A bejárat egy nagy kővel le van zárva. Viszont oldalt be lehet menni, most nem bénáztam és kb 100-200 m után el lehet érni a repteret (képen sárgával jelölve). Szóval még rövidebb is mint a bejáratnál... Bár ha 2-3 ember megemeli a követ, akkor szerintem gond nélkül arrébb tehető, és ha bementünk, visszatesszük. :)

Tehát előzetes tervek:

10-kor találkozó a GY jelzésű helyen, ha lehet mindenki érjen oda időben. 10:30 - 11:00 közt indulás. Az útvonal: Tesco körforgalmon (K)egyenesen át, rá az 1-es útra (Szabadság út). A kék útvonalat követjük a térképen (ez volt itthon, nem gagyizni).

Azon a
Bicske/Székesfehérvár [811] számú útig, ahol balra fordulunk. Innentől már ki van táblázva Csákvár. a 811-ről Csákvár / Söréd táblánál jobbra. Ez bevisz egyenesen Csákvárra. Csákváron még lesz egy Y kereszt, aminek a szárán érkezünk. A táblán Söréd balra, Velence jobbra. Itt balra (Mindig a söröd után :))). Szóval egy @gip kúttal végződik a település, innen kb 3 km-nyire lesz a buszmegálló, ahol balra lesz a földút amin be lehet menni. Ha arrébb tesszük a követ, akkor kereken 4 km a bejárat. Megkérek mindenkit, hogy nézzen térképet, ne bízza a konvojra magát, mert ha lemarad, akkor sokaknak kellene rá várni.
Igyexünk együtt menni, de nem biztos hogy ez 50 km-en keresztül sikerül! Tehát Csákvári reptér.

Kaja, pia ott előkerül. Fák nincsenek, tehát árnyék csak a kocsiban lesz. Érdemes napernyőt, pokrócot hozni! Felállítjuk az üvegeket és megkezdődhet az ügyességi verseny. Sorsolás is lesz a jelenlévők közt, tehát nem versenyhez kötött az ajándékszerzés, viszont aki megdolgozik érte az jobban jár :)

Velencei tó kb 30 km, oda is át lehet onnan menni, aki utána fürdőre vágyik.

SzaboZE