Se7en Creative Commons License 2002.05.18 0 0 6772
Na megnéztem másodszor is (tudom, elég "gyenge" vagyok :)) és kezdem a lényeggel: JABBA benne van a filmben! No legalábbis a szobra! :) Akkor látható amikor Anakin elindul az anyját keresni, azon a snitten ami a javákkal való találkozás előtt van, a sziklák legtetején látható... Szerintetek is ő az?

Egyébként most a digitális verziót láttam: szerintem képminőségben nincs túl sok különbség, csak annyi hogy a fekete itt tényleg igazán fekete. Viszont épp ez a legnagyobb hibája is, mert a sötét jelenetek (pl. kandallós) szinte kivehetetlenül sötétek, nem sok részletet látni. :( De egyébként a felbontás bőven OK, messze nem pixeles, a szereplő legvékonyabb szőrszálai is láthatók!
A film előtt THX szignált vetítettek, amin nagyon meglepődtem, mert nem gondoltam hogy a THX minősítést is megkapta ez a terem. De most a film után meg pláne nem gondolom: ugyanis szerintem jóval gyengébb volt a hang, mint a Plaza-ban: szinte minden effekt a vászon felől érkezett, alig-alig volt "surround"...
A film előtt vetített trailer-ek is digitálisnak tűntek, és azt hiszem a többség köthető az ILM-hez: Matrix Reloaded, MIIB, Minority Report...