Gabci456 Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3843
Sziasztok.

Sajnos nem volt időm, hogy elolvassam az utóbbi hozzászólásokat, de gondolom szolnoki szemszögből még nem volt érdemlegesen elemzve a tegnapi Alba-OLAJ.

Szóval már megint úgy kezdtünk, mint a fos. Jöttek csőstűl a technikaik, meg az agyelborulásból fakadó fölösleges hibák (Bojan buta faltjai, illetve miért nem udjuk megtanulni az alapról bedobást?), közben meg Marci, Ricsi meg Damon termelte a pontokat. Aztán Borisz és Paja és Bojan néhány villanásával utólértük az Albát és a félidő végéig már szerintem a 6. perctől nem is volt 3 pontnál nagyobb különbség. Szeretném kihangsúlyozni, hogy az első félidőben TELJESEN BÉKÉS HANGULATBAN CSORDOGÁLT A MECCS.
Aztán a második félidőt úgy kezdtük, mint a második meccset, mikor meg végre lett volna esélyünk pontot szerezni, akkor Vuki kihagyta a ziccert és kifordult a bokája. Ja, Bencze lábára esett rá, mikor ez tudatosult a fehérvári közönségben, akkor elkezdték skandálni, hogy Bencze Zoli-Bencze Zoli... hmmmm. Gondolom emiatt és nézői cukkolás miatt borult el Paja agya. Mondjuk amit tett, arra nincs mentség, ahogy meg levonult azt én is szégyelltem némileg. (De az mondjuk nagyon érdekes, hogy Damont nem állították ki a harmadik meccsen Paját meg most igen. Pedig Damon showja hossazbb volt, mint Pajáé. Mindegy már, a bíró így látta, akkor biztosan így volt.)
Két bedobónk kiesett, így már nem is volt esélyünk és láthatóan feladtuk. Szaszának volt még néhány biztató megmozdulása, de mondjuk én Cicát nem nagyon erőltetném az A-csoportban. Az Alba meg kiszolgálta a közönségét, ahogy tudta, hisz vannak erre alkalmas játékosaik.

Azért nem bánom, hogy idén nem megyünk többet Fehérvárra! Remélem őszre sikerül végre megcsinálni az autópályát!

TIPP
OLAJ-ALBA +6 24/26 (Vuki játszani fog,100%)
Körmend-Kakas +14 31/27

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U