simon templar
2002.05.18
|
|
0 0
6688
|
Had mondjak valamit. Először is nem tetszik a "10 ember IDEJÖN és megpróbál meggyőzni MINKET" metódus. Ide az jön aki akar. Attól mert valaki 5 évig egy szót sem írt ide ugyanannyi joga van százszor elmondani, hogy nem tetszett, mint annak aki ide írogat több éve százszor leírni, hogy tetszett. Sőt aki IDEJÖN és százszor elmondja, hogy nem tetszett valószínűleg Star Wars rajongó és azért mondja el ennyiszer mert csalódott. Megértem mert az első résszel én is így voltam. Szeretnének válaszokat kapni a kérdéseikre. Hágé erre rendszerint elküldi őket a picsába. Hogy ki miként értékel egy filmet az változó. Számomra teljesen elfogadható, hogy valakinek nem tetszik az ami nekem igen. Sőt látok is sokszor elfogadható indokot a többiek véleményében ami engem és elgondolkoztat és ami kapcsán sokszor újraértékelek. Soha nem szerettem az ilyen elvakult embereket mint Hágé akinek a Howard a kacsa is remekmű csak mert Lucas rendezte. Bár ő utólag megtagadta művét (levetette a nevét a stáblistáról) de Hágé még mindig kacsás pólóban jár mert a király keze nyomát viseli. Ezektől egy kicsit vonatkoztassunk már el. A "mester" ugyanúgy alkothat szart, mint ahogy alkotott már mesterművet. A feltétlen imádat veszélyes dolog. |
Előzmény: indeus (6687)
|
|