jani0625 Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3834
Klíma-Vill!
Ez te se gondolhatod komolyan!?
1.NEM LÁTTAD OTT A MECCSET!Amit a tévé mutat az csak 1 dolog meg az egy másik ami a kamera hatósugarán kívül történik!A meccs után a Kaposváriak is inkább az Ivkovicsot szidták,semmint a bírókat.Amúgy jó fejek voltak a szurkolók!
2.Ivkovicsról röviden:15mpvel a vége előtt álította ki 6pontos előnynél és a Lacika jött 2db büntetővel,tehát eredmény szempontjából édes mindegy volt!Amúgy kiállítása után még csak le se lehett küldeni!Akik ott voltak senki , még Kaposvári sem mondtott ilyet , mint te.
3.Brown-t tényleg nagyon csúnyán "leütötte" Alexe.De én is sorolhatnék ilyeneket:múlt meccsen Simon hátulról leüti a Lacikát és még reklamál, Brown 2 szer is neki akar ugrani vkinek, Ivkovicsról meg előbbi hozzászólásomban eleget írtam!
4.Azt meg hogy jobbak voltatok, szerintem nem kell kommentálnom.Aki ott volt láthatta.
5.Fiatalok tényleg keményen játszottak,de szerinted mit csináljanak ? Máshogy esélyük sincs!Amúgy Sallay pl. 1perc alatt(1 támadás) 2faultot kapott. Palánk alatt mindig is védték a rutinos centerek , mint most is.

Részemről lezártam ezzel, nem akarok nem érdemes erről vitázni, mert eddig talán te vagy ezzel a véleményeddel egyedül. Amúgy remélem felálltok !

HAJRÁ FALCO!!

Előzmény: Klima-vill (3833)