olli
2002.05.18
|
|
0 0
6678
|
Üdv mindenkinek!
Én is rajongó vagyok, bár már két nappal a bemutató előtt láttam a filmet (netről töltöttem le), egyszerűen nem tudtam kivárni. Van 3 kérdés ami nagyon zavar engem. 1: a jedik miert ilyen hulla gyengék? Semmi energianyaláb-kibocsátás, hullanak, mint a legyek. Még Yoda sem tud ilyen trükköket (pedig 800 év alatt lett volna rá ideje), és a régi padawan-ját se tudja lenyomni. Szemtől szemben beszélget Palpatine-nal és nem érzi a sötét oldalt benne. 2: mikor és hogyan alakult ki a Sith-lovagok rendje, hogyan képesek a jedik elméjének elsötétítésére + az egyéb nyalánkságok. Elvileg ők is jedik voltak előzetesen, de nekem úgy tűnik ez egy magasabb fok. De ki tanította meg Palpatine-t ezekre? Miert nem vág bele a közepébe, miert van szukseg az áskálódásokra, cselszövésekre? Miert nem vágja haza Yodát? 3:Ha Anakin a valaha élt legtehetségesebb jedi(midiclorianok stb.), akkor miert lesz az a sorsa, ami, miert nem tud ellenallni. A 3.EP forgatókönyve szerint simán átvágja P. egy trükkel a feleséséről. Ha vki tudja a válaszokat ne habozzon. |
|