némo Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3814

Sziasztok !

Talán próbáljunk egy kicsit a játékra is koncentrálni!!!!

Valaki kérdezte mi van a Madisonnal.
Nos! Most beszéltem egy körmendi vezetővel aki azt mondta, hogy Nick még az itthoni meccsen a betörő McDanielt akarta szerelni, de véletlenül (és ezt már maga Madison mondta) a szintén szerelni igyekvő Zsebe Feri keze találta el. A dobó kezén a hüvelyk és a mutató újj közötti rész sérült meg (bedagadt) ami folyamatos kezelést igényel. Már a debreceni kiruccanásból hazaérkezvén (hajnali 3-kor) is futottak vele a kórházba, ahol elkezdték a kezelést. Játéka a mindent eldöntő 5. meccsen bizonytalan, bár 80%, hogy játszik. Jobbulást Nick, szükség van rád!!!
Szorosan a Körmend-Debrecen párharchoz kapcsolódik, hogy az eredményt meghallva nagyon ideges és bosszús voltam. Komolyan féltem a szombati összecsapástól. Reggel viszont, olvasva az újságot, már bizakodóbb voltam, hiszen úgy tünik kisebb hullámvölgy után Isti ismét magáratalált és ez döntő lehet a két csapat párviadala tekintetében. Ha Nick válalja a játékot és Isti is úgy játszik ahogy tud, simán nyerjük a találkozót.
Úgy legyen!!!

Más! Falco-Kaposvár.

Tegnap volt szerencsém megnézni a meccset és egy kölcsönkapott Falco bérletnek köszönhetően (ami igencsak bökte a zsebemet tudta, hogy nem hozzám való és én is tudtam, hogy nem vagyok hozzá való!) közvetlenül a vendég kispad mellett ülhettem. Végig próbáltam semlegesként nézni a meccset, bár szombathelyi lévén azért a Falconak szorítottam egy picit, de a végén sajnáltam a kaposvári játékosokat. (talán csak Ivkovicsot nem) Elsősorban azt a Simon Balázst aki mindent megtett a győzelemért és aki a meccs vége előtt pár percel (érezvén, hogy elment a hajó) nem titkolva csalódottságát elsírta magát! Játékával már rég kivívta szimpátiámat, most azonban emberként is nagyra értékelem! A többi kaposvári játékoson is érződött a csalódottság, csak ismételten Ivkovics nem tudta megemészteni a tényt és még a lefujás után is az örömködő szombathelyi szurkolók között a bírókkal perelt.
Amúgy kiállítása szerintem teljesen jogos volt (ezt még a meccs után néhány kaposvári szurkoló is elismerte) hiszen több olyan cselekedetet is bemutatott ami nem kosárlabda pályára való. Pl. lecserélésekor leült a pálya szélén, de még az oldalvonalon belül!, Teljesen ártalmatlan
szituban, egy alapvonali bedobásnál amikor még a bíró kezében volt a labda két kézzel ellöki Kálmán Lacit, folyamatosan mutogat a nézőknek és gyilkos szemekkel néz ellenfeleire és természetesen végtelen végig reklamál a bíroknál.
És ezek után megkérdezi a bírókat (akik mellesleg ismét "hozták" a magyar szinvonalat), hogy miért is kapott technikait ill. miért is állították ki.

Nagy bomba robbant tegnap Szombathelyen aminek a tavalyi bajnok lett az áldozata. Reméljük a meglepetésekből elég lesz már a döntőig.....

A tippek:

Körmend-Debrecen +22 28/19 (megmutatjuk nekik, ki a jobb)
Olaj-Alba +7 22/29 (Játszhat a Williams, "cserébe" nyer az Olaj!)

Üdv.némo